Locatie

Landelijk wonen zo vlak bij Amsterdam! Grutto’s vliegen over en vanuit het huis zien we koeien grazen. Watergang is de gedroomde locatie voor rustzoekers en natuurliefhebbers met de geneugten van de hoofdstad op fietsafstand. 

 

Het landelijk gelegen Watergang is een lintdorp met een varia aan bouwstijlen, van prachtige karakteristieke houten woningen tot robuuste stenen huizen, gebouwd langs de twee voornaamste straten van het dorp; de Dorpsstraat en de Kanaaldijk. Het project Stiereveld zal zijn ingang krijgen aan de Kanaaldijk. Aan de achterzijde van het project is er het prachtige weidse uitzicht over de weilanden. 

Goed bereikbaar 

Met de auto ben je in circa vijf minuten op de Ring A10 Noord. Er rijden ook nachtbussen tussen Amsterdam en Watergang. Met vijf minuten fietsen ben je bij Restaurant Dijks met een groot zonneterras aan het brede water van de Broekervaart.

 

Op fietsafstand 

In 15 minuten ben je met de fiets op het bruisende NDSM terrein in Amsterdam Noord. Het is slechts enkele minuten fietsen naar de bushalte, het OV brengt je in 17 minuten midden in de Pijp, de Noord/Zuidlijn is slechts binnen enkele minuten per bus bereikbaar. 

Amsterdam in nog geen 10 minuten bereikt

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info